VRUĆE JE: Nemanja Nedović PREGOVARA sa Crvenom zvezdom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 19:01

VRUĆE JE: Nemanja Nedović PREGOVARA sa Crvenom zvezdom (FOTO)

Sve izvesniji povratak na Mali Kalemegdan.

 Nemanja Nedović navodno se nalazi u pregovorima sa Crvenom zvezdom. Prema pisanju izraelsko-španskog novinarina Džonatana Garsije, postoji obostrana želja da Nedović naredne sezone nosi dres crveno-belih. Nedović je od pre nekoliko dana slobodan košarkaš, a prethodne dve sezone nosio je dres Olimpije iz Milana.

Dvadesetdevetogodišnji košarkaš je dete Crvene zvezde, dres je nosio u periodu od 2008. do 2012. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prethodnih sezona spekulisalo se o njegovom eventualnom povratku na Mali Kalemegdan.

Nemanja Nedovic and Crvena Zvezda are still in negotiations.

Both sides want to be back together and it seems very likely that we will see the player in red star's jersey again

— Jonathan Garcia (@europerumors) June 17, 2020

Konačno se nastavlja i Premijer liga, a već prvog dana - derbi! Mančester Siti čeka Arsenal (21.15). Domaćin želi da sačuva drugo mesto, dok Tobdžije jure bar plasman u Ligu Evrope na kraju za njih očajne sezone. Kec je 1,38, dupla šansa X2 3,00, a GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Arsenal.

Ovoga puta do dogovor bi mogao da bude postignut, ali treba istaći da su ovo sve spekulacije i da informacije treba uzimati s rezervom sve dok se klub zvanično ne oglasi.

Zvezda je u utorak čestitala rođendan Nedoviću, na šta je on odgovorio sa "hvala" i sa srcem.

Obostrano poštovanje postoji, a da li će se putevi kluba i igrača ponovo ukrstiti ovog leta, ostaje nam da vidimo u narednim nedeljama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.