VRHUNSKI POTEZ RED BULA: Pao potpis koji može da promeni ISTORIJU Formule 1

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRHUNSKI POTEZ RED BULA: Pao potpis koji može da promeni ISTORIJU Formule 1

Navijači austrijskog tima zadovoljno trljaju ruke.

Najmlađi pobednik trke u istoriji Formule 1 Maks Ferštapen produžio je ugovor sa Red Bulom i u austrijskom timu će ostati bar do kraja 2023. godine, odnosno još najmanje četiri sezone.

Ferštapen je u Formuli 1 debitovao 2015. godine za volanom Toro Rosa i tada je postao najmlađi vozač u istoriji Formule 1, a već na prvoj trci je došao i do bodova pa drži rekord i kao najmlađi osvajač poena sa svega 17 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 166 dana starosti.

Posle jedne sezone i četiri trke u drugoj, Ferštapen prelazi u Red Bul i već na prvoj trci na Velikoj nagradi Španije dolazi do pobede i tako postaje najmlađi pobednik ikada sa 18 godina i 228 dana. Od tada, Holanđanin je ostvario osam pobeda u Formuli 1, a na pobedničkom postolju se pojavio 31 put.

Talentovani vozač je najbolji rezultat u generalnom plasmanu ostvario u tek završenoj sezoni kada je bio treći u generalnom poretku svetskog šampionata, a već naredne sezone će imati i dodatni motiv jer se u kalendar Formule 1 vratila Velika nagrada Holandije koja će biti vožena u Zandvortu.

Four. More. Years. 💪#F1

— Formula 1 (@F1) January 7, 2020

Ljubitelji moto sportova su ubeđeni da će Ferštapen u budućnosti postati svetski prvak najbržeg cirkusa na svetu, pa se može reći da je ovaj potez Red Bula istorijski, zato što će Austrijanci bar još četiri godine u svojoj garaži imati jednog od glavnih kandidata za šampionsku titulu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Knol, poznata hrvatska navijačica.

When you see this 😍 yeah I know 😭 you hope the summer never ends 🤷🏻‍♀️ #rovinj #croatia #beautifuldestinations #wonderfulplaces #travelgram #bikinigirls

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 18, 2019 at 9:36am PDT

I am trying to catch some fish 🎣 #poolgirl #croatia #summer #istria #istragram #bodygoals #summergirl #europevacation #travellifestyle #travelphotography #luxuryhomes #luxurylifestyle

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 23, 2019 at 9:13am PDT

Yeah I know, I am also speechless 😍🔥

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jul 25, 2019 at 9:27am PDT

Pronađi jagodicu na slici 🍓😋

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jun 14, 2019 at 10:44am PDT

Going for grocery shopping like... Maybe I'll get some discount 🤷🏻‍♀️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Apr 11, 2019 at 9:17am PDT

They need this field to be snow - clear by tonight so I came to melt it with some hottness 🔥🤣

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jan 26, 2019 at 7:56am PST

I am in love with this swimmingpool 😍🇭🇺

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Sep 22, 2018 at 10:58am PDT

Longtail boat 🛶cutest transport in Thailand 💕

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Feb 27, 2018 at 11:53am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTPISAO: Baloteli se povezivao sa Zvezdom, a crveno-beli dres zadužio je njegov ROĐENI BRAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020

Stigao napadač...Rođeni brat Marija Balotelija Enok Barvuah potpisao je ugovor sa Karavađom, članom italijanske Serije D, pa će ubuduće nositi crveno-beli dres kluba iz Bergama...Barvuah ima 26 godina i igra na poziciji centarfora, a može da pokrije i obe krilne pozicije. U Karavađu će ostati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.