Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Rise topovskim udarcem lomi nogu Alanu Smitu, Van der Sar i Van Nistelroj u šoku! (VIDEO)

Dinamit u nogama, njegovo izvođenje auta bilo je opasno i sa 68 metara, član čuvene generacije Liverpula koja se popela na trone Evrope – Jon Arne Rise. 

Koliko je zaista njegov šut bio jak, dovoljno govori podatak, da je na jednoj utakmici Liverpula, nakon slobodnog udarca, Alanu Smitu, tada članu Junajteda, koji je pokušao da blokira njegov šut, slomio nogu. Ovu povredu Aleks Ferguson je opisao: “kao jednu od najgorih koju je video”. I sama reakciji holandskih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << reprezentativaca, van der Sara i van Nistelroja nakon ovog nemilog događaja sve govori. 

Njegovi golovi pamte se širom travnaih terena na ostrvu, u to ime, prisetimo se njegovih čuvenih golova protiv, Mančester junajteda i Čelsija.


Jon Arne Rise danas ima 35 godina, i dalje je igra fudbal, u Indiji, i to igra u timu sa “bratom po razornom šutu”, Robertom Karlosom, nose dres Nju Delhi Dajmondsa, gde je brazilac igrač/trener.
Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Rise topovskim udarcem lomi nogu Alanu Smitu, Van der Sar i Van Nistelroj u šoku! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.