Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Kako je Bartez ‘kumovao’ da Pedro Pauleta postigne jedan od najboljih golova francuskog fudbala? (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najboljih napadača francuske lige, svojevremeno najbolji strelac portugalske reprezentacije, poznat po svom “pilotiranju” posle postignutog gola – Pedro Migel Kareiro Resendes ili sasvim jednostavno – Pauleta.

U karijeri se nadavao golova za TV špice. Posebno se pamti onaj iz 2004. godine na “Parku Prinčeva”, protiv Marselja. Na tom meču, Pauleta je dva puta matirao Fabijena Barteza i doneo pobedu “svecima”. Međutim, u 12. munutu, velemajstorskim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << potezom ušao je u anale francuskog i svetskog fuabala. 

Pedro Pauleta je u dresu PSŽ-a stekao status božanstva, dovoljno govori transparent sa njegov oproštaja od ekipe sa Parka Prinčeva: “Tvoje ime i naše boje uvek povezane”
Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Kako je Bartez ‘kumovao’ da Pedro Pauleta postigne jedan od najboljih golova francuskog fudbala? (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.