Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Golčina Nikole Žigića kojim je Romu poslao prvim letom kući! (VIDEO)

Junak Zvezdine pobede nad Romom, čovek kom je to veče ceo stadion ustao i aplaudirao – Nikola Žigić. 

Nije dobro krenulo za crveno bele, Šabani Nonda je doneo prednost Romi, ipak, do poluvremena, Nikola Žigić je u svom stilu – glavom, poravnao rezultat. U nastavku meča, isti igrač asistirao je Milanu Puroviću za totalni preokret, da bi, do kraja utakmice, svojim drugim golom na meču, možda i najboljim u karijeri, zapečatio sudbinu “vučice”, a “Marakanu” >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << doveo do stepena ključanja. 

Ovo su sastavi za koje su se te večeri odlučili Zenga i Spaleti.
Crvena zvezda: Stojković, Luković, Dudić, Biševac, Basta, Đokaj (Mudrinić 75), Janković, Kovačević, Milovanović (Purović 58; Joksimović 87), Mladenović, Žigić
Roma: Čurči, Panući, Kufur, Mekses, Alvarez (Rosi 72), Akvilani, Harža, De Rosi, Kasano, Kufre (Tadei 82), Nonda. 

Te sezone 2005/06, tadašnjeg kupa Uefa, Crvena Zvezda je bila praktično na putu za nokaut fazu. U poslednjem kolu po grupama, u Francuskoj, protiv Strazburga, vodila je rezultatom 2:0, ali je pred sam finiš meča poklekla i utakmica je završena rezultatom 2:2. Taj bod nije bio dovoljan za prolaz dalje.
Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Golčina Nikole Žigića kojim je Romu poslao prvim letom kući! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

U Rimu će biti besni - samo žuti za “vaterpolistu“ Mirantea (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2015

Golman Bolonje rukom igrao na 25 metara od svog gola, ali Đanluka Roki je odavno izgubio kontrolu nad igrom..Roma juri prvo mesto na tabeli, Bolonja beži iz opasne zone. I krenulo je dobro, pošto joj je Adam Masina u 14. minutu doneo prednost od 1:0. A sudija Đanluka Roki možda i pomogao kada je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.