Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME ZA PROMENE: Obradović menja klub?

Srpski stručnjak na kraju sezone, prema pisanju medija, odlazi iz Berlina.


Saša Obradović verovatno broji poslednje dane na klupi berlinske Albe, prenosi nemački “Bild” pisanja ostalih medija iz te zemlje.
Mediji si toliko sigurni u odlazak Obradovića, da već licitiraju potencijalnim naslednicima.
Ipak, Obradović je rekao da nije doneo nikakvu odluku:
SAVEZI SU ŽRTVE: Bartomeu savetovao KSS šta da uradi ukoliko nam FIBA oduzme turnir za OI
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Ne razmišljam za sad o tome, radim svoj posao i to je to. Glasina ima iz godine u godinu, mnogi su me već preselili u druge timove… Videćemo na kraju sezone.
Sa Albom, koju vodi od 2012. godine, osvojio je dva kupa Nemačke (2014, 2016), prošle sezone je proglašen za najboljeg trenera u Bundesligi, dok je ove godine Albu odveo do osmine finala Evrokupa, a u Bundesligi je obezbedio plasman u plej of četiri kola pre kraja.
VUJOŠEVIĆ ‘OPLEO’ PO CRVENO-BELIMA: Život nije pravedan, imaće i Zvezda problema!

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.