VREME REKORDA TEK DOLAZI: Jokić postigao nešto što u NBA nije viđeno 44 godine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME REKORDA TEK DOLAZI: Jokić postigao nešto što u NBA nije viđeno 44 godine! (VIDEO)

Srpski košarkaš postao pravi hit Denvera.

Fejsbuk stranica Denver Nagetsa praktično se pretvorila u stranicu Nikole Jokića. To i ne čudi, kako momak iz Sombora dominira, sve je podređeno njemu, a pronađen je i zanimljiv statistički podatak.

Jokić je postao igrač sa najvišim ofanzivnim učinkom u prvoj ili drugoj NBA sezoni od 1973. godine, otkad se statistika vodi. Niko od legendi košarke koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su harale parketima Amerike nije imao ovakav učinak u startne dve godine, Jokić je postao pravi hit ne samo zbog visokog procenta šuta, već i zbog asistencija na kojima bi mu pozavideo i Miloš Teodosić.

Oko Jokića se sve vrti kada je u igri, kada odmara, to se munjevito odražava i na rezultat, a dabl-dabl je postao uobičajena stvar. Već je prestigao Vlade Divca sa 35 poena na utakmici, ostaje mu da prestigne Predraga Stojakovića, koji je 42 poena ubacio na jednom meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.