VREME JE ZA LEVANDOVSKOG: Poljaci spremni za Slovake!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 12:02

VREME JE ZA LEVANDOVSKOG: Poljaci spremni za Slovake!

Okršaj u Peterburgu.

Na Gazprom areni u Sankt Peterburgu na teren će izaći selekcije Poljske i Slovačke. Dve reprezentacije koje su iznenadile svojim brilijantnim igrama na putu ka prvenstvu Evrope. Upravo to nam nagoveštava pregršt dobrog fudbala večeras od 18 časova.

Poljaci su plasman na EURO izborili kao prvoplasrani u grupi dok je Slovačka briljirala u plej-ofu.

Poljaci imaju velike ambicije na EURO, a da li opravdano, videćemo danas (18.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u meču sa Slovačkom. Kvota na Levandovskog i saigrače u Mozzartu je najveća na svetu - 1,90. Iks je 3,45, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Poljska - Slovačka.

Što se tiče forme Poljaka, u poslednjih pet mečeva zabeležili su samo jednu pobedu i to portiv Andore, rezultatom 3:0 u okviru kvalifikacija za Mundijal.

U pripremnim utakmicama remizirali su sa Rusijom sa 2:2, kao i sa Islandom (1:1). Ipak ovaj tim nikada ne treba otpisati, pogotovo ako se u obzir uzme i podatak da napad Poljaka predvodi jedan od najboljih fudbalera sveta, napadač Bajerna iz Minhena, Robert Levandovski.

Takođe, kada se samo spomene vezni red Slovaka koji čine Hamšik, Juraj Kucka i Stanislav Lobotka koji su spremni pružiti maksimum na ovom turniru to već obećava dobar fudbal u Peterburgu.

Meč grupe C, Poljska - Češka na programu je od 18 sati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.