VREME JE: Milojević vraća u tim igrača od kojeg se baš mnogo očekuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:14

VREME JE: Milojević vraća u tim igrača od kojeg se baš mnogo očekuje

Crveno-beli igraju u Nišu.

Četiri dana posle večitog derbija Crvenu zvezdu čeka gostovanje niškom Radničkom u 25. kolu Superlige Srbije.

Imperativ pobede je prisutan posle remija sa Partizanom, a trener Vladan Milojević na jugu Srbije će promešati karte.

Crveno-belima je neophodna sveža krv, pa bi u startnih 11 trebalo da se nađe posle duže vremena Žan-Filip Kraso. Napadač je sa Obalom Slonovače nedavno osvojio Kup afričkih nacija, došao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beograd sa pobedničkim elanom i dobio je šansu na utakmicama sa Čukaričkim i TSC-om u poslednjih 15-ak minuta.

Došlo je vreme da Kraso od prvog minuta pokaže šta zna, a društvo bi trebalo da mu pravi Piter Olajinka sa kojim je odlično sarađivao na početku sezone. Pauzu će dobiti Šerif Endiaje, možda i Mirko Ivanić.

Najverovatniji sastav Crvene zvezde: Glazer – Mimović, Điga, Spajić, Rodić – Hvan, Kanga – Bukari, Ivanić, Olajinka – Kraso.

Meč u Nišu igra se u sredu u 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.