VREME JE DA IDE: Jedan od najboljih igrača Zvezde izrazio želju da zaigra u Rusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 17:45

VREME JE DA IDE: Jedan od najboljih igrača Zvezde izrazio želju da zaigra u Rusiji

Njegov agent kaže da bi mu prijalo.

Zasad je samo Kosta Nedeljković zvanično prodat iz Crvene zvezde tekuće zime, međutim sva je prilika da neće biti jedini. Pored priča o Jovanu Mijatoviću, ali i - Osmanu Bukariju.

Klubovi iz Rusije merkaju reprezentativca Gane, a konkretno Krasnodar, koji trenira Vladimir Ivić, pripremio je cifru od 8.000.000 evra.

Bukarijev menadžer Al-Mahmud pričao je za ruske medije i imao je odgovor na pitanje da li njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klijent uopšte želi da igra u toj zemlji.

- Mogu da potvrdim u ovom trenutku da Osman Bukari može sebe da zamisli kako igra u Rusiji. U svakom slučaju, imamo nekoliko ponuda za njega koje se razmatraju. Crvena zvezda i igrač moraju da odluče o njima - rekao je Al-Mahmud.

Podsetimo, Osman Bukari se trenutno sa svojom reprezentacijom Gane nalazi na Kupu afričkih nacija.

U dresu kluba iz Ljutice Bogdana je ove sezone zabeležio sedam golova i šest asistencija na 22 utakimce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.