VRELO, VRELO: Zvezda nikad bliže velikom pojačanju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO, VRELO: Zvezda nikad bliže velikom pojačanju! (FOTO)

Na pomolu novi potpis.

Nenad Milijaš uskoro bi mogao treći put da zaduži opremu Crvene zvezde. Nekadašnji kapiten crveno-belih trebalo bi u petak da raskine ugovor sa kineskim Nei Mongolom, što je jasan signal da bi moglo da dođe do finalizacije pregovora, pišu Večernje novosti.

U slučaju da Milijaš prelomi i ponovo obuče dres svog kluba, crveno-beli ne bi morali da angažuju štopera jer bi se Le Talek definitivno ovog proleća vratio na tu poziciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali bi odustali i od Džeremija Bokile, napadača DR Konga koji odugovlači sa odgovorom crveno-belima na zaista vrednu ponudu.

PRELOMIO: Fudbaler Zvezde ODLETEO u Portugaliju, igraće za VIŠESTRUKOG kontinentalnog prvaka (FOTO)

Realnije je da se u Ljutice Bogdana odluče na pozajmicu dovedu fudbalera Milana. Fejvor Anijekan, 23-godišnji ofanzivac je jedan od predloga.

Bivši fudbaler slavnog MILANA za Zvezdinu atomsku navalu? (VIDEO+FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.