VRELI BOGDANOV SNIMAK SA MEČA RASPEMETIO ŽENE: Rodila bih mu šestoro dece kaže jedna dama, druga dodaje: Majko moja... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 14:27

VRELI BOGDANOV SNIMAK SA MEČA RASPEMETIO ŽENE: "Rodila bih mu šestoro dece" kaže jedna dama, druga dodaje: "Majko moja..." (VIDEO)

Miljenik i muške i ženske publike.

Košarkaši Srbije su ubedljivim trijumfom protiv Kine (105:63) otvorili Mundobasket na pravi način.

Kapiten Bogdan Bogdanović je imao ograničenu minutažu pošto nije bilo neophodno da igra mnogo, ali uspeo je da dođe u centar pažnje i pored toga. Snimak na kom se nalazi Bogdan masovno se širi i komentariše na društvenim mrežama.

Nastao je tokom TV prenosa, pred početak meča kada se kapiten reprezentacije spremao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Žene u komentarima su prosto poludele kada su ga ugledale.

BOGDANE.🫠 pic.twitter.com/6fAyxcNrRb

— jana (@3jankovicj) August 26, 2023

"Lutkica", "kad sam videla ovaj kadar otopila sam se", "majko mila", "kuku meni", "najsavršeniji dečko na svetu", "imamo najzgodnijeg kapitena", "šestoro dece bih mu rodila", "ko je ovaj čovek, zašto je ovako lep i ko je to njemu omogućio", samo su neki od komentara dama koje su oduševljene Bogdanovim likom i telom.

Svakako, još dosta prilika će žene imati da ga gledaju na ovom takmičenju. Srbija će naredni meč igrati protiv Portorika u ponedeljak, a u grupnoj fazi će igrati još protiv Južnog Sudana u sredu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.