VRATITE DŽAJU!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATITE DŽAJU!

Delije, navijači Crvene zvezde, mirno i sa strane posmatraju dešavanja u svom omiljenom klubu. Fanovi najtrofejnijeg srpskog kluba smatraju da će rukovodeće strukture uspešno pronaći zamene za Dragana Stojkovića i njegove saradnike. Delije apeluju i predlažu finansijerima crveno-belih Marku Miškoviću i Dragu Mićoviću da bivšem čelniku Draganu Džajiću pronađu mesto u Zvezdi jer je legenda kluba i veliko i cenjeno ime u Evropi.

- Za najbolje srpskog fudbalera i legendu Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zvezde Dragana Džajića mora biti mesta u klubu. O tome nema dilema. To smo govorili i dok je Piksi bio na vlasti, ali nas nije slušao. Džaja svojim renomeom koji uživa u Evropi sigurno može pomoći Crvenoj zvezdi. Ubeđen sam da će mu novo rukovodstvo pronaći adekvatno mesto u klubu - priča za Kurir jedan od vođa Delija.

Dragan Stojković Piksi nije bio u ljubavi sa Delijama u protekle dve godine, ali najodaniji navijači Crvene zvezde sa severne tribine nikada nisu potencirali njegov odlazak iz Ljutice Bogdana.

- Zatečeni smo odlaskom Piksija iz Zvezde, kao i celokupna srpska javnost. Nikada nijednu osobu nismo stavljali ispred kluba, pa je tako bilo i sa Stojkovićem. Nama je Crvena zvezda najvažnija, tako je bilo, jeste i biće. Stojimo sa strane i pratimo situaciju u klubu.

Prema poslednjim najavama, na mestu predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića zameniće uspešni menadžer Toplica Spasojević.

- Verujemo da će klub mirno i u skladu sa svojim statusom brzo pronaći najbolje rešenje. Ako bude nepravilnosti tokom kandidature i za vreme održavanja Skupštine, čiji smo članovi, reagovaćemo, naravno. Ne čekamo da nas bilo ko pita. Na najvišim organima kluba je da što pre razreše nastalu situaciju. Ostajemo pri našim zahtevima i dalje, tražimo jaku evropsku Crvenu zvezdu - zaključio je vođa Delija..[ antrfile ]

ODLAZE DIKA, MAZA...

Dragan Stojković Piksi napustio je Crvenu zvezdu u petak, a to bi u narednom periodu trebalo da učine i njegovi najbliži saradnici Stevan Stojanović, Goran Vasilijević i Mitar Mrkela.

Finansijeri kluba nisu zadovoljni poslom odrađenim u prelaznom roku, komunikacijom sa navijačima, kao ni radom Omladinske škole. Kako Kurir saznaje, u narednom periodu više pažnje biće posvećemo radu sa najmlađima, a Zvezda će pored kupovine kvalitetnih igrača iz inostranstva raditi na tome da postane fabrika fudbalera iz sopstvenog pogona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.