VRATIO SE U BEOGRAD: Na treningu Zvezde neočekivano i poznato lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 08:30

VRATIO SE U BEOGRAD: Na treningu Zvezde neočekivano i poznato lice

Crveno-beli se spremaju za novu sezonu.

Fudbaleri Crvene zvezde treniraju u Beogradu za početak sezone, a u prestonici Srbije po povratku iz Sankt Peterburga dočekalo ih je novo-staro lice.

U pitanju je ofanzivni vezista Filipo Falko. Italijan i dalje ima ugovor sa prvakom Srbije i bio je obavezan da se javi na raspolaganje treneru Baraku Baharu.

Falko je trenirao van takmičarske ekipe sa Markom Gobeljićem i Slavoljubom Srnićem, na koje Izraelac ne računa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je jasno da se i za Italijana traži rešenje kako bi došlo do rastanka na zadovoljstvo igrača i kluba.

Ko zna, možda Falko uspe da se nametne i postane jedan od džokera Bahara, ali je mnogo realnija opcija da će ponovo otići negde na pozajmicu do isteka ugovora narednog leta.

Vezista je stigao u Crvenu zvezdu iz Lećea u zimu 2021. godine, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Kaljariju u Seriji B, gde je odigrao 14 utakmica.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.