VRATIO SE: Potpisao Dušan Ristić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 17:34

VRATIO SE: Potpisao Dušan Ristić (FOTO)

Ugovor na dve godine.

Reprezentativac Srbije Dušan Ristić će od naredne sezone ponovo biti igrač u najjačoj evropskoj ligi nakon što se posle godinu dana u Turskoj vraća u Španiju.

Proveo je nekadašnji centar Crvene zvezde prethodnu sezonu u Galatasaraju, a sada je odlučio da se vrati u ACB ligu, gde će braniti boje Tenerifa.

Dusan Ristic strengthens Tenerife #BasketballCL https://t.co/GALfDcogzt pic.twitter.com/I8OSSunxA0

— Eurohoops >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@Eurohoopsnet) June 23, 2023

Ristić se obavezao na dvogodišnju vernost novom klubu uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Treba podsetiti da je  reprezentativac Srbije  prethodno u Španiji nastupao za Fuenlabradu.

On je u minuloj sezoni za Galatasaraj u proseku po meču beležio 8,1 poen i 4,9 skokova u turskom šampionatu i 10,7 poena i 7,8 skokova u FIBA Ligi šampiona, koju je inače Tenerife dva puta osvajao.

Pogledajte kako izgleda Nina Aleksić Oliveira, supruga Huga Vijeire

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.