VRATIO SE PROFESOR: Sjajna partija Bjelice u porazu Sakramenta! Sa Nemanjom u igri PLUS 10

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 11:35

VRATIO SE PROFESOR: Sjajna partija Bjelice u porazu Sakramenta! Sa Nemanjom u igri PLUS 10

Vučević briljirao na meču.

Sakramento je izgubio od Orlanda sa 112:123, za šta je najzaslužniji bio fantastični Nikola Vučević koji je postigao 42 poena, ali odličan utisak je ostavio i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica koji je posle više od mesec dana nastupio za Kingse.

Popularni Profesor a je u prvom nastupu od 10. januara i 14 mečeva koje je proveo na klupi ubacio 15 poena, imao devet skokova i šest asistencija, za 28 minuta igre.

Dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraza vezao je Liverpul, titula je praktično izgubljena, a danas (13.30) očekuje ga vrlo teško gostovanje Lesteru. Kvota na Klopov tim je 2,25, kec na Lester je 3,20, dok je kvota na GG3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Liverpul.

- Ako sam nešto naučio u ovoj ligi, to je da morate da budete spremni u svakom trenutku - rekao je Bjelica posle meča u kome su "kraljevima" nedostajali Deron Foks i Marvin Begli.

Sa našim internacionalcem u igri, Sakramento je dao deset poena više nego što je primio, ali je očajnu igru startera bil o nemoguće nadomestiti

Ipak, kako tvrde mediji u Americi Bjelica broji poslednje dane u sakramentu i samo je pitanje momenta kada će napustiti tim.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.