VRATIO SE MVP: Jokić stigao u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 16:51

VRATIO SE MVP: Jokić stigao u Srbiju

Pre pet dana doneo prvu titulu Denveru.

Srpski košarkaš Nikola Jokić koj ije sa Denver Nagetsima u noći između ponedeljka i uorka osvojio titulu u NBA ligi i bio proglašen za MVP-ija finala, sleteo je na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla''. Iako je u prvom trenutku izrazio želju da što pre ode kući, Jokić je ipak ostao na pobedničkoj paradi u Denveru.

Jokić je danas stigao u Srbiju, ali se još uvek ne zna kako će i gde tačno provesti vreme, mada se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odmah ode u rodni Sombor pošto se na tmaošnjem GRadskom hipodromu sutra održavaju kasačke trke u organizaciji KOnjičkog kluba ''Vojvođanin'' čiji je predsednik njegov otac Branislav.

Što se tiče košarkšake javnosti u Srbiji, glavno je pitanje da li će Jokić biti deo reprezentacije na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra. Nema sumnje da se svi nadaju da će najbolji košarkša Srbije biti u timu Orlova u Manili za dva meseca.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.