VRATIO SE GDE MU NAJLEPŠE: Zvezdaše muči šta će biti s Kampacom - on se sada OGLASIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:37

VRATIO SE GDE MU NAJLEPŠE: Zvezdaše muči šta će biti s Kampacom - on se sada OGLASIO (FOTO)

Svuda pođi, kući dođi.

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco je bio predvodnik Crvene zvezde ove sezone, naravno otkako mu je istekla suspenzija u Evroligi. Sada je glavno pitanje da li će ostati u na Malom Kalemegdanu i to ovih dana muči navijače crveno-belih više nego bilo koja druga tema.

Nakon poraza u finalu ABA lige od Partizana, Kampaco je otišao u svoju domovinu sa suprugom i ćerkom. Tačnije, otišao je u rodni grad Kordobu.

Popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Faku nije bio preterano aktivan na društvenim mrežama, ali njegova supruga jeste, pa je tako nedavno objavila oproštajno pismo za svoju ćerku iz vrtića u Beogradu. To je mnogima bio znak da Kampaco neće ostati u Beogradu, no situacija se možda preokrene.

Svakako uliva malo nade zvezdašima to što se Kampacova lepša polovina posle pisma za vrtić u Argentini slikala u duksu Crvene zvezde.

Sada se iz te zemlje javio i sam Kampaco, uživa i pije. A piće - dobro poznato.

U pitanju je čaj mate, koji se pije iz posebno napravljene posude, gde je sam čaj posut na vrhu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.