VRATIO SE DŽAJA

Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE DŽAJA

Fudbalska legenda Dragan Džajić juče je i zvanično postavljen na mesto direktora svih reprezentativnih selekcija FSS

Fudbalska legenda Dragan Džajić juče je i zvanično postavljen na mesto direktora svih reprezentativnih selekcija Fudbalskog Saveza Srbije! Odbor za hitna pitanja FSS dogovorio je četvorogodišnju saradnju sa bivšim predsednikom Crvene zvezde, a Džajić će obavljati funkciju potpredsednika saveza i imati punopravno članstvo u Izvršnom odboru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Nakon tri godine od odlaska s mesta prvog čoveka našeg najtrofejnijeg kluba, Dragan Džajić se vratio u srpski fudbal. U svom obraćanju medijima bivši reprezentativac Jugoslavije izjavio je da mu nije bilo lako da se vrati u fudbal, ali i obećao je da će svoju novu funkciju obavljati sa lakoćom i velikim uspehom.

- Nije mi bilo lako da nakon tri godine se ponovo uhvatim u koštac sa fudbalskim problemima. Dugo sam odlagao odluku i razmišljao da li da prihvatim poziv ljudi iz FSS, ali time nisam želeo da iritiram javnost, nego je problem bio u dogovoru. Želim da se zahvalim ljudima na velikom poverenju i obećavam da ću lako i profesionalnu obavljati svoju ulogu - rekao je Džajić.

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde kaže da mu još nije došlo vreme za penziju i iskoristio je priliku da čelnim ljudima kluba svog bivšeg kluba poruči da nastave ono što je on započeo.

- Iako sam u fudbalu 42 godine, mislim da još uvek nije došlo vreme za penziju. Obavio sam veliki posao u Crvenoj zvezdi, sa kojom sam osvojio 35 trofeja. Sada generacije koje dolaze treba da nastave ono šta sam započeo, a na meni je da se okrenem novim dužnostima. Nadam se da će te svi biti zadovoljni načinom na koji budem obavljao svoj posao - kazao je direktor fudbalskih reprezentacija FSS.

Prvi radni dan na novom poslu Džajić će imati u petak 1. februara. Na promociji u hotelu „Hajat“ predsednik FSS uručio je Džajiću dres reprezentacije Srbije sa brojem 11. Podsetimo, Džajić je broj 11 nosio na 85 nastupa za reprezentaciju Jugoslavije, za koju je postigao 24 pogotka.[ antrfile ]

TERZIĆ: HVALA MU!

Predsednik FSS Zvezdan Terzić tvrdi da je postavljanje Dragana Džajića ne mesto direktora reprezentativnih selekcija pravi potez i veruje da će sa njim srpskom fudbalu biti mnogo lakše da se vrati na staze stare slave.

- Kao dete sam zavoleo fudbal zbog Džajića. On je čovek koji je pravi promoter Srbije i Jugoslavije i mislim da mu je mesto u našem fudbalu. Jednostavno, Džajić se morao vratiti u srpski fudbal i verujem da će nam sa njim biti mnogo lakše da se Srbija vrati na staze stare slave. Hvala mu što je prihvatio poziv - izjavio je Zvezdan Terzić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.