VRATIO SE DIJABATE! Vazura otkrio šta će biti sa njim i kakva ga kazna čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 14:38

VRATIO SE DIJABATE! Vazura otkrio šta će biti sa njim i kakva ga kazna čeka

Konačno u Humskoj.

Posle nekoliko dana potpune neizvesnosti, da li će i kada se vratiti, Fuseni Dijabate je konačno stigao u Beograd. Krilni napadač Partizana napokon je stigao u glavni grad Srbije potvrdio je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura:

- Došao je. Sinoć oko ponoći, tako nas je obavestio njegov menadžer - rekao je Vazura za MaxBet sport i dodao:

– Danas nema treninga, ali očekujemo ga na treningu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << petak.

S obzirom na činjenicu da je prekršio prvobitni dogovor, ne bi bilo iznenađenje da Dijabate bude disciplinski kažnjen. Direktor crno-belih je na to kratko odgovorio:

– Pričaćemo s njim kad se bude pojavio u petak.

Nije ovo prvi put Dijabateu da se ne vrati u Beograd na vreme, onako kako je dogovoreno sa stručnim štabom. Jednom je izbegao sankcije, kada je Gordan Petrić bio trener, ali ovog puta je Igor Duljaj sam podneo zahtev da brzonogi dribler bude kažnjen.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vratio se Dijabate

Izvor: B92, 06.Apr.2023

Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate vratio se u Beograd, posle jednonedeljnog kašnjenja...Dijabate je za vreme reprezentativne pauze otišao u Mali gde je trebao da igra za svoj nacionalni tim, ali ga nije bilo u protokolu na obe utakmice...Generalni sekretar Partizana Miloš Vazura je rekao da Dijabate...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.