VRATILA SE U IGRU: Tijana Bogdanović na korak od medalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 12:54

VRATILA SE U IGRU: Tijana Bogdanović na korak od medalje

Veliki preokret.

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović uspela je da se vrati u igru i dođe na korak od borbe za bronzanu medalju.

Tijana je posle poraza na startu takmičenja od Adrijane Sereso Iglesias iz Španije uspela da  kroz baraž ponovo istakne kandidaturu za mesto na pobedničkom postolju.

Naša reprezentativku je u baražu uspela da salada Jingju Vu sa 12:9. Kineskinja je povela sa 5:0 u prvoj rundi i činilo se da je bliža trijumfu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim u nastavku borbe Srkinja je sa nekoliko preciznih udaraca napravila veliki preokret i došla do pobede.

U borbi za bronzanu medalju Tijana Bogdanović se se boriti protiv japanske takmičarke Miju Jamade. Taj meč počinje u 14 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.