VRATIĆU SE: Oglasila se Anja Crevar posle velikog uspeha u Dohi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 00:32

"VRATIĆU SE": Oglasila se Anja Crevar posle velikog uspeha u Dohi!

Ove reči treba upamtiti...

Srpska plivačica Anja Crevar zauzela je četvrto mesto u finalu trke na 400 mešovito na Svetskom prvenstvu u Dohi, a sada se oglasila na svom zvaničnom nalogu na Insagramu. Anja je deonicu isplivala za 4:38,93, što je za četiri desetinke sporije od norme za Olimpijske igre u Parizu.

Na svom nalogu na Instagramu je objavila fotografije uz reči:

Lepo sam se provela u Dohi. Odlazim kući sa pomešanim osećanjima. Četvrto i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deveto mesto na svetu, B olimpijska norma. Mogla bih da tražim više, ali sam zahvalna na tome gde sam. Ostalo je još puno posla, vratiću se!

A post shared by Ања Цревар (@anja_crevar)

Podsetimo, Britanka Kolbert je bila najbrža sa rezultatom 4:37,17, Izraelka Gorbenko je trku završila druga, a Italijanka Franketi je sa 4:37,86 došla do bronze.

Našoj Anji je za medalja izmakla za sekund i sedam stotinki.

- Sjajan dan za mene. Dve trke nikada bolje u kvalifikacijama i polufinalu, iako nije moj lični rekord. Bolje je moglo da bude samo medalja i „A“ olimpijska norma, ali tu sam. Imam velika takmičenja do kraja godine, ovo je veliko ohrabrenje - rekla je posle trke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.