”VRANJEŠ JE OTVORENO PITANJE”: Vazura progovorio o nesuđenom pojačanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 19:16

”VRANJEŠ JE OTVORENO PITANJE”: Vazura progovorio o nesuđenom pojačanju!

Sve je moguće...

Transfer Ognjena Vranješa u Partizan je stopiran od strane uprave kluba, ali Miloš Vazura napominje da do totalnog zastoja nije došlo i da i dalje postoji mogućnost da on dođe u Partizan.

- Ognjen Vranješ je dečko koji tri godine unazad dolazi da gleda utakmice Partizana. Pitanje je za sportski sektor i sportskog direktora, on jeste zanimljiv Partizanu, jesmo pričali s njim. Medijska hajka se vodi protiv njega, neopravdana je. Mi treba kod njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da gledamo fudbalske kvalitete, a ne nešto drugo - istakao je Vazura nastavio:

- Viđali smo ga često, ima vremena. Prelazni rok još zvanično nije počeo. Ostavićemo to kao otvoreno pitanje. Isto su problemi bili kada su dolazili neki igrači koji su igrali za Zvezdu. Sećate se, kad je dolazio Ožegović, isto je bio problem, pa je on dokazao lojalnost klubu na terenu. Tako što je izašao na teren i bio dobar igrač, najbolji u nekim utakmicama. Ukoliko se napravi dogovor sa Ognjenom, onda će sigurno morati da daje 200 odsto na terenu, a iz onoga što sam pričao s njim, verujem da on to može - rekao je Vazura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.