VRAĆAM SE NA MARAKANU! Proslavljeni as STIŽE u Zvezdu! Novac nije BITAN, samo mu je OVO važno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆAM SE NA MARAKANU! Proslavljeni as STIŽE u Zvezdu! Novac nije BITAN, samo mu je OVO važno!

Delije oduševljene.

Bivši kapiten Crvene zvezde Miloš Ninković godinama unazad sa uspehom igra u Australiji. Sjajnim partijama u dresu Sidneja, brzo je stekao reputaciju ljubimca navijača i na ovom kontinentu.

Bivši reprezentativac Srbije neretko se pokazao kao odani Zvezdin vojnik. U trenucima kada je bilo najteže u Ljutice Bogdana, vratio se na Marakanu i osvojio šampionsku titulu.

Волим те https://t.co/GgayWjMiqi

— Душан >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Стевановић (@SkeboMaestro18) March 27, 2020

Ovoga puta je najavio da bi mogao da završi karijeru urpavo na stadionu "Rajko Mitić", što je izazvalo fenomenalne reakcije kod navijača Zvezde, koji su oduševljeni odlukom bivšeg kapitena.

- Voleo bih da poslednju moju godinu, ako se budem vraćao u Srbiju, da završim tu poslednju sezonu u Zvezdi, bez ugovora, bez ičega, da budem tamo da pomognem mlađima i da mi u CV-ju piše da sam završio karijeru u Zvezdi - rekao je Miloš Ninković u jednom intervjuu za Sport Klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.