Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆAJU GA BARSI: Montoja se nije snašao u Interu

Martin Montoja je tokom leta stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Barselone u Inter, ali ona bi mogla da bude raskinuta već u januaru.


Kada je 24-godišnji fudbaler stigao u Milano od njega se po svemu sudeći očekivalo mnogo, pošto je postojala i opcija otkupa njegovog ugovora, ali Inter nije dobio ništa pošto Montoja još uvek nema nijedan nastup u dresu “neroazura”.
Očigledno da Montoja nije u planovima trenera Roberta Manćinija koji ga je samo jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stavio na klupu za rezerve i to u prethodnom kolu Serije A pa je rastanak više nego izvestan.
The post VRAĆAJU GA BARSI: Montoja se nije snašao u Interu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.