VRAĆA SE UROŠ ĐURĐEVIĆ: Iznenađujući transfer na pomolu, međutim postoji VRLO JAK RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 13:32

VRAĆA SE UROŠ ĐURĐEVIĆ: Iznenađujući transfer na pomolu, međutim postoji VRLO JAK RAZLOG

Uskoro se oporavlja, a onda - preko okeana.

Crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević trebalo bi uskoro da se vrati na teren, a onda da ode u - Meksiko.

Bivši as Partizana je sredinom marta operisao koleno zbog povrede meniskusa i istegnuća ligamenata. Na teren bi mogao da se vrati u derbiju Asturije sa Ovijedom, 18. maja.

Isti medij navodi i da bi Đurđević na kraju sezone možda mogao i da promeni klub, zemlju i čak kontinent.

Navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u plan njegov transfer u meksičku Santos Lagunu, koja se trenutno nalazi na desetom mestu u domaćem prvenstvu.

Veza sa Meksikom je "Orlegi grupa" u čijem vlasništvu su i Sporting Hihon i Santos Laguna.

Ovaj 29-godišnji Beograđanin ponikao je u Obrenovcu, bio je u omladinskim selekcijama Crvene zvezde, OFK Beograda i Rada, u kojem je postao profesionalac 2011.

Potom je igrao za Vitese, Palermo, Partizan i Olimpijakos, iz kog je prešao u Hihon 2018. za klupski rekord od 2,5 miliona evra.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.