VRAĆA SE ROMAN ABRAMOVIČ: Kupuje KLUB, ali ZEMLJA će iznenaditi apsolutno sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 19:58

VRAĆA SE ROMAN ABRAMOVIČ: Kupuje KLUB, ali ZEMLJA će iznenaditi apsolutno sve

Donedavno je bio vlasnik Čelsija.

Ruski biznismen i bivši vlasnik Čelsija Roman Abramovič želi da se vrati. Na opšte ioznenađenje planira da kupi klub u Brazilu.

Pojavila se informacija da je jedna od opcija za kupovinu je klub Londrina, koji je takmiči u Drugoj ligi.

Russos estão o mercado do Brasil ao fazer proposta de R$80M ao Londrina-PR. Se perceber que ninguém impede eles virão com caminhão de dinheiro. Roman Abramovich vendeu Chelsea por >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << R$25Bi.Dá pra comprar Fla, Palmeiras, Corinthians, Grêmio e Inter juntos! ESPERA #GALO mais 1 ano!

— SP GALO (@spgalo) February 9, 2023

Nadovno, u opticaju su i mnogo poznatiji Atletiko Mineiro i Sao Paulo, ali mnogo lakše će biti prihvaćen u manjem klubu kada sa njim krene u pohod ka osvajanju trofeja.

Ruski milijarder je bio vlasnik Čelsija od 2003. do 2022. godine, a od maja ove godine klub iz Londona je preuzeo Amerikanac Tod Boeli i investiciona kompanija Clearlake Capital.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.