VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Posle STRAŠNE povrede, Rakić ponovo u ringu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 12:27

VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Posle STRAŠNE povrede, Rakić ponovo u ringu?

Čeka se potvrda.

Najboljeg srpskog borca Aleksandra Rakića mogli bi 21. septembra ponovo da gledamo u ringu.

On bi snage odmerio sa Magomedom Ankalaevim, drugoplasiranim borcem poluteške UFC divizije, a to je nagovestio glavni trener dagestanskog borca Sukrab Magomedov koji tvrdi kako će se Ankalaev sledeći put boriti na UFC-ovoj priredbi u Abu Dabiju i pritom ističe kako su njegovi potencijalni protvnici Aleksandar Rakić i Nikita Krilov.

Rakić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poslednji put ušao u oktagon još u maju prošle godine kada je nesrećno izgubio od Blačkoviča prekidom u trećoj rundi nakon što, zbog povrede kolena, nije mogao nastaviti meč. Najbolji srpski poluteškaš povredio je prednje ukrštene ligamente, zbog čega je, nedelju dana nakon borbe, bio podvrgnut operativnom zahvatu u Beču.

Operacija je odlično prošla, a u međuvremenu je završio i proces rehabilitacije. Na Rakićevim društvenim mrežama možemo videti kako se u potpunosti vratio trenažnom procesu, a čini se kako bismo ga vrlo skoro mogli ponovo gledati i u kavezu najjače svetske promocije.

"Rocket" trenutno zauzima četvrtu poziciju u poretku UFC-ovih poluteškaša, a u januaru je, po završetku priredbe UFC 283, na Twitteru napisao kako bi za svog sledećeg protivnika želio upravo Ankalaeva (ili Blačoviča).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.