VRAĆA SE KUĆI: Dejan Stanković ima novi posao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE KUĆI: Dejan Stanković ima novi posao!

Proslavljeni as prelomio.

Legendarni reprezentativac Srbije, Crvene zvezde, Lacija i Intera, koji je tokom blistave karijere nastupao samo za ova tri kluba, odlučio je da se vrati kući!

Kako prenosi "Korijere dela Sera", proslavljeni as srpskog fudbala koji je prethodnih godina obavljao dužnost savetnik predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, vratiće se u Inter, sa kojim je 2010. godine osvojio "triplu krunu" (Liga šampiona, Serija A, Kup Italije).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bivši kapiten Crvene zvezde i igrač koji je pisao istoriju Intera dobiće funkciju u omladinskoj školi Neroazura, a prvi posao biće mu rad sa dečacima uzrasta od 15 do 19 godina, koji se pripremaju za seniorski tim.

Dejan #Stankovic Siap Kembali ke #Inter https://t.co/4dy9bhnqnZ pic.twitter.com/5q8AyKD3Pg

— NERAZZURRIALE.ID (@Nerazzurri_Ale) November 19, 2019

Tako će Dejan Stanković uskoro sarađivati sa svojim sinovima - Filipom (2002. godište) i Aleksandrom (2005. godište) koji igraju za mlađe selekcije kluba sa "Đuzepe Meace".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.