VOŠA KRENULA: Pala Oleksandrija, dva gola novajlije Miletića

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOŠA KRENULA: Pala Oleksandrija, dva gola novajlije Miletića

Pojačanje pristiglo iz Borca već je počelo da se isplaćuje Vojvodini.

Novosađani su u Beleku odigrali prvi prijateljski meč i savladali su Oleksandriju sa 3:2, iako su na poluvrmenu gubili sa 0:1. Ukrajinci su poveli u 45. minutu preko Gricuha. Vojvodina je izjednačila u 68. minutu preko novajlije Miletića. Ipak, samo minut kasnije Oleksandrija je ponovo vodila, strelac je bio Kuliš.
Četa Nenada Lalatovića je do izjendačenja 2:2 stigla u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 78. minutu, a strelac je bio ponovo Miletić. Do pobede “stara dama” je stigla u nadoknadi vremena, kada je Malbašić centrirao, a mladi Milan Pankov pogodio za konačnih 3:2. Vojvodina je igrala u sledećem sastavu:
Vojvodina: Perić (od 46. Žakula) – Lakićević (od 46. Milinković), Pankov (od 46. Miletić), Rosić (od 46. Puškarić), Nastić (od 46. Antić) – Maksimović (od 46. Jovančić), Sekulić (od 46. Kovačević) – Vukčević (od 46. Malbašić), Ivanić (od 46. Paločević), Babić (od 46. Meleg) – Ožegović (od 46. Pavkov).

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Voša slavila posle preokreta

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2016

Izabranici Nenada Lalatovića u četvrtak su odigrali prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji i upisali prvu pobedu posle preokreta...Fudbaleri Vojvodine u četvrtak su odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu drugog dela priprema za prolećni deo sezone koje novosadski superligaš sprovodi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.