VOLEĆU ZVEZDU DOK NE UMREM: Prekaljeni štoper želi na Marakanu, iza njega je odlična karijera

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 12:24

VOLEĆU ZVEZDU DOK NE UMREM: Prekaljeni štoper želi na Marakanu, iza njega je odlična karijera

Dečački san.

Duel Brage i FK Crvena zvezda u šestom kolu Lige Evrope izaziva veliku pažnju portugalske javnosti, a utiske pred važan meč izneo je i štoper Moreirensea Lazar Rosić (28).

On je tokom karijere igrao za Radnički 1923, Radnički Niš, Vojvodinu i Bragu, ali nije ispunio dečačku želju.

- Crvena zvezda je moja prva ljubav. Tako će biti dok ne umrem. Volim i poštujem druge, ali ništa nije uporedivo. To je pomalo ludo, radi se o porodičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasleđu, sa pet ili šest godina sam već prvi put gledao derbi Zvezde i Partizana na stadionu. Najveći san je da igram tamo, ali to je san svakoga ko nosi Crvenu zvezdu u krvi – rekao je kapiten Moreirensea za A Bolu.

Rosić ceni i bivši klub.

- Nadam se da će oba tima proći, nemam hrabrosti da prognoziram rezultat. Verujem da će se kvalifikovati, jer Mitjiland neće pobediti u Bugarskoj – jasan je Rosić.

Rosić je igrao u Bragi od 2016. do 2019. godine, a dok je bio u Srbiji povezivan je sa Crvenom zvezdom. Želja mu se, međuitim, nije ispunila. Za sada...

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.