Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 19:37

VOJVODINA - TIM ZA STANDARD: Stojković ponovo u tandemu sa Drinčićem, Đorđević na boku, Mrkaić u špicu

Kako će izgledati sastav osvajača Kupa Srbije na stadionu Moris Dufran

Put do plej-ofa Lige Evrope će biti izuzetno težak, ali predaja ne postoji kao opcija kada su u pitanju Vojvodina i Nenad Lalatović. Lale su u Lijež otputovale sa željom da se iz orkšaja sa Standardom vrate kao heroji, tako da će učiniti sve da prirede veliko iznenađenje na stadionu Moris Dufran.

Povrede golmana Nikole Simića iveziste Mirka Topića prouzrokovale su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pomeranja u timu, pa će tako na poziciju čuvara mreže iskusni Goran Vukliš, dok će u tandemu sa Nikolom Drinčićem, baš kao i u derbijima sa Partizanom i TSC-om, ponovo zaigrati pouzdani Aranđel Stojković. Kao potencijalna opcija za ovo mesto u timu nametao se i Novica Maksimović, ali je izvesnije da će Lalatović ponovo poverenje pružiti Stojkoviću. Sa druge strane, Goran Vukliš je uskočio u vatru proteklog vikenda protiv Radnika i ostavio mrežu netaknutom, što će mu značiti po pitanju samopouzdanja pred ovaj meč.

Desni bok u odbrani zagarantovan je za Nikolu Andrića, dok će štoperski tandem činiti Slavko Bralić i Siniša Saničanin, a određena dilema je postojala na levoj strani odbrane. Mladi reprezentativac Mladen Devetak dobio je više prostora od Lalatovićevog miljenika Stefana Đorđevića, ali pre svega zbog činjenice da spada u kategoriju bonus igrača, pa verujemo da će u Liježu odluka pasti na iskusnijeg Đorđevića, koji je pre svega nešto čvršći u defanzivi od svog konkurenta za poziciju u timu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Od jedne dileme zavisio je sastav veznog reda i napada Vojvodine na meču sa Standardom. Ona se ticala samog špica napada. Lalatović je u dosadašnjem toku sezone isprobavao i opciju sa Bojićem kao najisturenijim igračem, ali se čini da je startnoj postavi bliži Momčilo Mrkaić.Snažni napadač bi mogao da bude važan u skok igri i igri leđima. Svojom snagom bi mogao da predstavlja opterećenje za protivničke defanzivce i ukrade koji minut u ključnim trenucima meča. Biće od velike važnosti i kada se bude branio gol kod prekida s obzirom na izraženu visinu Standardovih golgetera. Postigao je samo jedan gol od početka sezone i to u prvom kolu protiv TSC-a, ali je sada idealan trenutak za prekid posta.

Stoga će Bojić na poziciju desnog krila, uz česte rokade sa neugodnim Nemanjom Čovićem, dok će na levo krilo nezamenjivi Miljan Vukadinović. Da se se na mestu najisturenijeg igrača našao Bojić, onda bi mesto u manevru dobio odlični Miodrag Gemović. Ovako, Gemović će zajedno sa Ognjenom Đuričinom i Dejanom Zukićem predstavljati glavne adute sa klupe u slučaju da Vojvodina bude pojurila rezultat ili nosiocima igre ponestane energije u završnoj fazi meča.

Vojvodina će igrati u već proverenoj formaciji 4-2-3-1, a tim će izgledati ovako: Vukliš - Andrić, Bralić, Saninčanin, Đorđević - Drinčić, Stojković - Bojić, Čović, Vukadinović - Mrkaić.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.