VOJSKA SPREMNA: Na španskoj televiziji ŠOKIRANI onim što su videli uživo iz Beograda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 17:54

VOJSKA SPREMNA: Na španskoj televiziji ŠOKIRANI onim što su videli uživo iz Beograda (VIDEO)

Meč visokog rizika.

Meč između Partizana i Real Madrida je na programu od 20.30 u Areni. Proglašen je utakmicom visokog rizika zbog svega što se dogodilo na kraju druge utakmice u Madridu, gde je opšta tuča košarkaša prekinula meč.

Nema sumnje da igrače Reala posle svega zbog nesportskog ponašanja u finišu meča u Madridu čeka paklen doček od strane Grobara, a u Areni će ih čuvati ogromne snage bezbednosti.

Ispred Arene su već stigli pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žandarmerije, a taj prizor zabeležile su kamere španske televizije El Čiringito.

Oni su snimili veliki broj pripadnika policije koji se pripremaju za ovaj susret.

🪖🇷🇸 El ejército de Serbia, listo para la 'guerra'

😱 Tremenda imagen de @marcosbenito9. Así se preparan para un partido de baloncesto.

😮A algo más de tres horas para el Partizan-Real Madrid. pic.twitter.com/MURaIbpgC2

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) May 2, 2023

Scena ih je šokirala, sudeći po opisu i emotikonima.

- Vojska Srbije spremna za rat. Ovako se pripremaju za rat - napisali su uz sliku stotina Žandarma koji se ispred Arene spremaju i nameštaju punu ratnu opremu za ovaj meč.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RATNO STANJE ISPRED ARENE? Španci u strahu zbog gomile žandarma pred meč Partizana i Reala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2023

To su neophodne mere bezbednosti Partizan bi pobedom nad Real Madridom u Beogradu mogao da obezbedi istorijski plasman na fajnal-for Evrolige. Usled nesportskog ponašanja košarkaša španskog velikana čelnici kluba su tražili velike mere bezbednosti uoči samog meča. Ispred Arene su već stigli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.