VOJNAROVSKI OBJAVIO: Nurs novi trener Filadelfije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 09:35

VOJNAROVSKI OBJAVIO: Nurs novi trener Filadelfije

Sa Toronto Reptorsima je 2019. osvojio titulu.

Filadelfija je ostala bez trenera pošto je Dok Rivers otišao posle još jedne razočaravajuće eliminacije u plej-ofu, a od naredne sezone će ih predvoditi Nik Nurs, preneo je Adrijan Vojnarovski.

Nurs je pet godina sedeo na klupi Toronto Reptorsa, a otpušten je krajem aprila posle eliminacije od Čikago Bulsa u plej-in turniru.

ESPN Sources: Nick Nurse has reached an agreement to become the next coach of the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Philadelphia 76ers. Nurse — who won an NBA championship and a coach of year award with Toronto — now gets to coach the 2023 MVP Joel Embiid. pic.twitter.com/SrsXhzx7Y3

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) May 29, 2023

Sa Reptorsima je 2019. uspeo da osvoji titulu, a taj tim je predvodio Kavaj Lenard. Zahvaljujući toj tituli dobio je i priznanje za trenera godine godinu dana kasnije. Filadeflija nema titulu od 1983. i ostaje da se vidi da li će Nurs uspeti da prekine 40-godišnji post.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.