VODIO SRBIJU NA MUNDIJALU, SADA PRIČAJU O NJEGOVOJ SMENI: Bugari nezadovoljni Krstajićem, sledi susret sa Orlovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 17:23

VODIO SRBIJU NA MUNDIJALU, SADA PRIČAJU O NJEGOVOJ SMENI: Bugari nezadovoljni Krstajićem, sledi susret sa Orlovima

Bura nakon poslednjeg gostovanja.

Posle remija Bugarske sa Litvanijom u Kaunasu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, mediji u našoj susednoj zemlji spekulišu o tome koliko je još vremena ostalo selektoru Mladenu Krstajiću.

Litvaniski portal 15min.lt doneo je vest da se Mladen Krstajić pomalo nesportski poneo prema novinarima na konferenciji posle meča. Srpskom treneru je zamereno da je bio ciničan i neljubazan.

Takođe, bugarski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su još pre duela sa Litvanijom počeli sa spekulacijama o smeni Krstajića sa mesta selektora.

Ipak, iz Fudbalskog saveza Bugarske demantuju ove navode pa će Krstajić sigurno voditi ekipu protiv Srbije u utorak u Razgradu (20.45).

Podsećamo, Krstajić je vodio Srbiju na Mundijalu u Rusiji pre pet godina, kada su Orlovi osvojili tri boda, ali su učešće završili u grupi, gde su još bili Brazil, Kostarika i Švajcarska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.