VN VELIKE BRITANIJE: Trijumf Španca u sprint trci! Italijan na POL poziciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:19

VN VELIKE BRITANIJE: Trijumf Španca u sprint trci! Italijan na POL poziciji

Trka je u nedelju od 13 časova.

Vozač Gresinija Aleks Markez pobedio je danas u sprint trci uoči trke za Veliku nagradu Velike Britanije u Moto GP šampionatu. Španac je pobedio rezultatom 21:52,317 minuta.

Drugi je bio Marko Beceki iz ekipe VR46 sa 0,366 sekundi zaostatka, a treći je Maverik Vinjales iz Aprilije sa 3,374 sekunde zaostatka.

Vodeći u generalnom plasmanu Frančesko Banjaja iz Dukatija bio je 14. sa 25,527 sekundi zaostatka.

Trka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Veliku nagradu Velike Britanije vozi se u nedelju od 13 časova, a sa pol pozicije krenuće Italijan Marko  Beceki.

Posle devet trka Banjaja je prvi u šampionatu sa 194 boda, Beceki je drugi sa 167, a vozač Pramaka Horhe Martin, koji je danas bio šesti, zauzima treće mesto sa 163 boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.