VN MONAKA: Lekler PRVI na treningu, Hamilton muku muči sa bolidom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 16:36

VN MONAKA: Lekler PRVI na treningu, Hamilton muku muči sa bolidom!

Odrađen prvi trening u Monte Karlu.

Danas je održan prvi trening Formule 1 uoči velike nagrade Monaka. Domaći vozač Šarl Lekler završio je na prvom mestu ostvarivši rezultat od 1:14,531 minuta.

Na drugom mestu je završio Serhio Peres sa 0,039 sekundi zaostatka, dok je treći bio Karlos Sainc takođe iz Ferarija sa 0,070 sekundi zaostatka.

Napomenimo i to da je vodeći u generalnom plasmanu i prošlogodišnji pobednik Maks Verstapen iz Red >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bula bio četvrti sa 0,181 sekundi zaostatka, a iza njega bili su vozač Meklarena Lando Noris (0,525), Pjer Gasli iz Alfa Taurija (0,552) i Danijel Rikardo iz Meklarena (0,626).

Iskusni Luis Hamilton se tokom treninga žalio na poskakivanje bolida.

- Toliko poskakuje da gubim razum. Trebaju mi štitnici za laktove u kabini koliko poskakuje - rekao je Hamilton za Skaj.

Sedma trka u šampionatu za Veliku nagradu Monaka vozi se u nedelju od 15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.