VLASNIK LIVERPULA UPUTIO IZVINJENJE: ‘Ovaj projekat nikada nije ni trebalo da ostane na snazi bez podrške navijača’

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2021, 11:14

VLASNIK LIVERPULA UPUTIO IZVINJENJE: ‘Ovaj projekat nikada nije ni trebalo da ostane na snazi bez podrške navijača’

Slavni klub je odustao od učešća u novom takmičenju! Prvi čovek Liverpula Džon Henri se izvinio navijačima i ekipi zbog situacije sa ‘Superligom’. Liverpul je napustio takmičenje nakon samo 48 sati. Navijači su imali glavni utucaj na odluku uprave. -Želim da se izvinim svim navijačima i poštovaocima Liverpula za uznemirenje koje sam izazvao u poslenjih […]
The post VLASNIK LIVERPULA UPUTIO IZVINJENJE: ‘Ovaj projekat nikada nije ni trebalo da ostane na snazi bez podrške navijača’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vlasnik Liverpula: Kajem se što sam "uvukao" klub u Superligu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

LIVERPUL - Vlasnik Liverpula Džon Henri izvinio se danas navijačima, fudbalerima i treneru Jirgenu Klopu zbog odluke da klub učestvuje u osnivanju evropske Superlige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.