VLAHOVIĆ SE VRATIO STAROJ LJUBAVI: Ponovo je u vezi sa Vanjom! Mis Italije je BIVŠA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 17:59

VLAHOVIĆ SE VRATIO STAROJ LJUBAVI: Ponovo je u vezi sa Vanjom! Mis Italije je BIVŠA (FOTO)

Sve ispočetka.

Dušan Vlahović je ponovo je u vezi sa Vanjom Bogdanović. Proslavljeni srpski fudbaler je "otkačio" bivšu mis Italije, a danas voditeljku i reporterku Karolinu Stramare, zbog atraktivne brinete s kojom se zabavljao pre pet godina, saznaje Informer.

Zvezda Juventusa je svoju bivšu-sadašnju devojku Vanju sreo sasvim slučajno na Ibici, a njihov susret bio je sudbinski. Pre nego što je otputovao s prijateljima na odmor, prekinuo je vezu s italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manekenkom i voditeljkom.

- Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku - kaže izvor Informera i potom dodaje:

- Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat... Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici.

- Dušan je bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Iznajmili su jahtu, na koju su "privodili" mnoge lepotice. Pred kraj odmora, Dušan je na plaži video Vanju, koja je bila sa svojim društvom. Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem video-poziva, poruka...

Vlahovićevi roditelji su oduševljeni što su se Vanja i Dušan pomirili i nadaju se da će ovoga puta njihova ljubav pobediti sve izazove.

- Dušanova majka bi volela da joj Vanja bude snajka jer je obrazovana, lepa i bila je uz njenog sina pre nego što je postao milioner.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.