VLAHOVIĆ PROŽIVEO DRAMU: Maskirani razbojnici pokušali da opljačkaju kuću, začuli se PUCNJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 23:49

VLAHOVIĆ PROŽIVEO DRAMU: Maskirani razbojnici pokušali da opljačkaju kuću, začuli se PUCNJI

Užasne scene...

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović preživeo je pravu dramu u kući svog saigrača iz Juventusa, Anhela di Marije, kada su maskirni razbojnici pokušali da ga opljačkaju.

Kako prenose italijanski mediji, Vlahović je bio u gostima kod Argentinci, kada su pljačkaši pokušali da upadnu u kuću veznog igrača.

Di Marijino obezbeđenje je primetilo razbojnike u dvorištu i pozvalo policiju.

Pojedini mediji prenose da je prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policijske intervencije korišćeno i vatreno oružje.

- Čuli smo urlike i neke zvuke koji su izgledali kao pucnji -, rekli su italijanskim medijima očevici na ulici u blizini kuće sjajnog fudbalera.

Navodno, jedan od napadača na kuću Anhela di Marije uhapšen je pri pokušaju bekstva, dok se za ostalim članovima bande i dalje traga. Policija je zaustavila automobil kojim je razbojnik pokušao da se udalji od porodičnog doma argentinskog fudbalera, a on je odmah lišen slobode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vlahović preživeo dramu u Di Marijinoj kući: "Čuli su se pucnji"

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 10:18

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović našao se u opasnosti u domu svog saigrača iz Juventusa Anhela di Marije...Naime, u kuću Argentinca su upali maskirni razbojnici u pokušaju da je opljačkaju...U tom trenutku su se obojica fudbalera nalazila u objektu. Policija je stigla pošto se oglasio alarm...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.