VLADAN MILOJEVIĆ NA KLUPI SRBIJE? Usledila je ekspresna REAKCIJA iz Zvezde. Evo šta je rekao Terzić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADAN MILOJEVIĆ NA KLUPI SRBIJE? Usledila je ekspresna REAKCIJA iz Zvezde. Evo šta je rekao Terzić (FOTO)

Postigao je veliki uspeh sa crveno-belima.

Već duži period se piše i spekuliše o eventualnom odlasku Mladena Krstajića sa mesta selektora Srbije. Već se stvorio poduži spisak potencijalnih kandidata, a prema pisanju medija na njemu bi mogao da se nađe i trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

– Vladan Milojević ima čvrst ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2020. godine i ne dolazi u obzir ni da se razmišlja o njegovom angažmanu u FSS – izjavio je Terzić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Maxbetsport.

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana konstatovao je da niko iz FSS nije ni kontaktirao crveno-bele povodom eventualnog angažmana trenera Milojevića.

– Treba napomenuti da niko iz FSS nije kontaktirao Crvenu zvezdu po ovom pitanju, a ukoliko se to i desi, odgovor će biti negativan.

Milojević je od dolaska u Zvezdu napravio velike uspehe koji su krunisani plasmanom u Ligu šampiona. U elitnom takmičenju crveno-beli su osvojili četiri boda u grupi sa Liverpulom, Napolijem i PSŽ.

– Zvezdi treba trener koji je fokusiran 24 sata dnevno samo na Crvenu zvezdu. U svakom slučaju, dramo nam je što su mnogi u fudbalskom svetu u Vladanu Milojeviću prepoznali stručnjaka za najviše domete – zaključio je Terzić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.