VLADA DONELA ODLUKU: Bez sporta do 1. juna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 16:01

VLADA DONELA ODLUKU: Bez sporta do 1. juna!

Zvanično!

U Engleskoj, odlukom vlasti, neće biti nikakvih sportskih događaja sve do 1. juna, objavljeno je u ponedeljak.  Vlada je objavila dokument na 50 strana u kome se precizira kako će teći proces popuštanja mera usled epidemije koronavirusa.

Drugi korak u fazi počeće 1. juna, kada će biti dozvoljeni kulturni i sportski događaji iza zatvorenih vrata sa mogućnošću emitovanja direktnih prenosa.

Na tim događajima će se voditi računa o izbegavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << socijalnih kontakata.

U dokumentima se navodi da će veći skupovi ljudi, kao što su oni na stadionima, biti mogući u kasnijoj fazi, ali ako dođe do značajnog smanjenja brojaza inficiranih.

The government has announced that no professional sport, even behind closed doors, will be staged in England until 1st June.

More here: https://t.co/dULCuaunR9 pic.twitter.com/uPIPh0S4yi

— BBC Sport (@BBCSport) May 11, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.