VIŠE NEGO PROŠLE GODINE: Rekordan nagradni fond na Ju Es openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 10:13

VIŠE NEGO PROŠLE GODINE: Rekordan nagradni fond na Ju Es openu

Pobedinci u singl konkurenciji dobijaju po tri miliona dolara.

Organizatori poslednjeg grend slem turnira u sezoni, Ju Es opena, objavili da će ove godine imati rekordan nagradni fond u Njujorku.

Ove godine će ukupni nagradni fond iznositi fantastičnih 65 miliona dolara, što je pet miliona više u odnosu na fond koji je na turnir ubio prošle godine.

Osvajači turnira u muškom i ženskom singlu dobiće po tri miliona dolara, odnosno 15 odsto više u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na prošlu godinu. I ostali teniseri će zaraditi solidan novac, a samo poijavljivanje u glavnom žrebu će svakom doneti 81.500 dolara. Šampioni u dubl konkurenciji će dobiti 700.000 dolara.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.