„VIP mobil“ veza odbojkaške reprezentacije

Izvor: Blic, 31.Jan.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„VIP mobil“ veza odbojkaške reprezentacije

Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije i Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije „VIP mobile" potpisali su ekskluzivni ugovor o generalnom sponzorstvu.



Naredne tri godine „VIP mobile" ulagaće u srpsku odbojku, a saradnja je podstaknuta „time što su njihovi servisi direktni, oni odlučno ulaze u svaki meč, smeli su, puni energije i entuzijazma što je u skladu sa onim što VIP brend predstavlja u Srbiji", kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rekao Šperl.

- „VIP" je ponudio potpuno nov način saradnje u vidu izgradnje nacionalnog odbojkaškog centra, saradnje sa školama i pripreme za Olimpijske igre. U Brazilu je fudbal religija, a odbojka najpopularniji sport. Voleo bih da i u Srbiji odbojka bude broj jedan. Ponosni smo na titule koje su došle kao rezultat velikog požrtvovanja stručnjaka i samih odbojkaša i odbojkašica - rekao je predsednik Odbojkaškog saveza Aleksandar Boričić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.