VIMBLDON: Ostali nam još Novak i Marko

Izvor: Mondo, 08.Jul.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: "Ostali nam" još Novak i Marko

Olga i Igor eliminisani sa Vimbldona.

Foto: (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)

Srpski teniser Ilija Bozoljac završio je učešće na Vimbldonu, pošto je ove subote eliminisan u drugom kolu dubla u paru sa Flavijom Čipolom, dok je mlada srpska teniserka Olga Danilović već u prvom kolu završila učešće u juniorskoj konkurenciji.

Bozoljac i italijanski teniser su izgubili od Maraha i Pavića 3:1 u setovima (6:7, 6:4, 6:2, 6:3), posle dva sata i 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minuta igre, dok je Li En bila bolja od Olge u dva seta (6:2, 6:3).

To znači da Srbija ima još dva predstavnika na Vimbldonu!

Novak Đoković, koji je u osmini finala seniorskog "zelenog" grend slema pošto je pobedio Gulbisa u tri seta, odnosno mladi Marko Miladinović koji je u drugom kolu "juniorskog".

Naš teniser koji je rođen 2000. godine je izbacio Čeha Štilera u dva seta (6:3, 7:6) i u narednom kolu igra protiv Mekjua, predstavnika Velike Britanije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.