VIMBLDON ODLUČIO O POZIVNICAMA: Marej dobio vajld kartu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 15:08

VIMBLDON ODLUČIO O POZIVNICAMA: Marej dobio vajld kartu

U ženskoj konkurenciji listu predvodi Venus Vilijams.

Organizatori turnira na Vimbldonu objavili su inicijalnu listu tenisera koji će dobiti vajd kard za učešće u glavnom gradu Engleske, a listu predvode Endi Marej i Venus Vilijams.

Venus Vilijams koja uskoro puni 41 godinu, osvojila je pet od ukupno sedam grend slem titula upravo na Vimbldonu, a trenutno se nalazi na 103. mestu rang liste i nije prošpla prvo kolo nekog turnira još od Australije.

Endi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marej na Vimbldonu ima dve titule i uz osvojen jedan Ju Es open to čini njegove ukupno tri titule sa najvećeg turnira. Britanac muku muči sa povredama već neko vreme, a trenutno se nalazi na 124. mestu rang liste.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVAKOV VELIKI RIVAL STIŽE U LONDON: Dobio specijalnu pozivnicu za Vimbldon

Izvor: Kurir, 16.Jun.2021

Teniser Endi Marej dobio je vajld kard za učešće na Vimbldonu. U ženskoj konkurenciji listu predvodi legendarna Amerikanka Venus Vilijams.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.