VILANDER NEMA DILEMU: Novak se ne brine zbog poraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 15:50

VILANDER NEMA DILEMU: Novak se ne brine zbog poraza

Sve će brzo doći na svoje mesto.
Legednarni švedski as Mats Vilander tvrdi da nije zabrinut zbog forme Novaka Đokovića u 2024. godini, ističući da Srbinu nije potrebno da bude u vrhunskoj formi sve do Rolan Garosa. Šveđanin ne smatra da su rezultati Đokovića van velikih turnira važni. Posle neverovatne sezone 2023. tokom koje je osvojio sedam titula — uključujući tri Gren slema — Đoković još uvek nije dostigao svoj najbolji nivo ove godine.
Broj 1 na svetu ubedljivo je poražen u četiri seta od šampiona Janik Sinera u polufinalu Australijskog opena u januaru — bio je to njegov prvi poraz na ovom turniru još od 2018. Takođe to bio prvi put u karijeri Đokovića da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.