VILANDER: Kirjos i Cicipas? Ne želim to više da gledam

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 11:03

VILANDER: Kirjos i Cicipas? Ne želim to više da gledam

Šveđanin razočaran.

Bivši švedski teniser Mats Vilander kritikovao je ponašanje Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa, koji su se posvađali tokom meča trećeg kola Vimbldona.

Kirjos je izborio plasman u osminu finala trećeg gren slem turnira sezone, pošto je pobedio Cicipasa 6:7 (2:7), 6:4, 6:3, 7:6 (9:7). Dvojica tenisera su se često prepirala tokom meča, a nekoliko puta su jedan drugog gađali lopticama na mreži.

Organizatori su kaznili Kirjosa sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4.000 dolara, dok će Cicipas morati da plati 10.000 dolara.

- Da li je zabavno? Da. Da li je za poštovanje? Ne. Nikada nisam video ništa slično. Nisam siguran da li želim ponovo da vidim tako nešto. Želimo da promovišemo tenis kao nešto inspirativno, obrazovno, ali možda ljudi želi i ovo da vide. Da budem iskren, nisam siguran da obožavam ono što se sada dešava na terenu - rekao je Vilander.

Kirjos će u osmini finala igrati protiv Amerikanca Brendona Nakašime.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.