VIKTOROVA NOVA MLADOST: Troicki RUTINSKI do pobede i plasmana u glavni deo turnira

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 15:15

VIKTOROVA NOVA MLADOST: Troicki RUTINSKI do pobede i plasmana u glavni deo turnira

Odlična igra.

Srpski teniser Srbije Viktor Troicki plasirao se u glavni deo žreba na turniru u Kvinsu pošto je sa 2:0 (6:4, 6:3) savladao Alehandra Tabila iz Čilea.

Makedonija od 18.00 u Bukureštu igra istorijski meč, prvi na velikim takmičenjima ikada! Rival je Asutrija, koja je i favorit - kvota na Austriju je 1,77, na iks 3,50, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na Makedonce 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Austrija - Makedonija.

Pobeda je bila rutinska. Viktora je služio servis. Za 74 minuta je izbacio Tabila, te uz jedan brejk u prvom i dva u drugom, sigurno otišao u glavni deo kostura.

Troickom svakako odgovara brza podloga i ukoliko ga bude služio servis mogao bi da napravi dobar rezultat. Na ovim kvalifikacijama izgledalo je kao da proživljava novu mladost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Troicki se plasirao u glavni žreb turnira u Kvinsu

Izvor: Danas, 13.Jun.2021

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Kvinsu pošto je danas savladao Čileanca Alehandra Tabila sa 6:4, 6:3.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.