“VIDIMO SE U SEPTEMBRU” Kalinić jasnom porukom otkrio gde nastavlja karijeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 08:28

“VIDIMO SE U SEPTEMBRU” Kalinić jasnom porukom otkrio gde nastavlja karijeru (FOTO)

Oglasio se nakon poslednjeg meča u sezoni.

Košarkaši Barselone osvojili su špansku ACB ligu, u finalu je savladan Real Madrid maskimalnim rezultatom (3:0), a nakon poslednje utakmice u sezoni oglasio se Nikola Kalinić.

Blaugrana je imala turbulentnu sezonu, pa se tokom iste često spekulisalo o promeni destinacije mnogih igrača, među kojima je bio i srpski reprezentativac.

Spominjao se i povratak u Crvenu zvezdu, ali krilni košarkaš očito da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prelomio.

 Sjajan način da se završi sezona. Vidimo se u septembru – napisao je Nikola u dresu “blaugrane”, jasno aludirajući da će i naredne sezone biti član Barselone.

A post shared by Nikola Kalinic (@nikola_kalina)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.